woop woop

Svårt att finna tid att skriva nåt eller tänka mycket nog för att komma på nåt som är värt att läsa när man jobbar. Ja, jag har jobbat! Tänka sig! Månader och månader av att inte göra något produktivt är över! Till slutet av året åtminstone.

Skådeplatsen är posten i Sviby, och jag paketerar filmer, spel och skivor. Helt okej kneg faktiskt. Trevliga arbetskamrater, tämligen varierande arbetsuppgifter, kaffepauser och det simpla faktum att det är filmer och spel jag paketerar gör att det hela känns helt okej. Pengar får man ju också.

Pengar!! :DD

Men man blir trött. Är oftast så trött att jag somnar vid elva om kvällarna (fast det är evigheter sen jag hade en ordentlig dygnsrytm så det faktiskt skönt), och natten mellan fredag och lördag sov jag som en stock i tolv timmar. Men det känns bra! Jag gör något!

Imorgon flyger det iväg en beställning på lite serier och Oscar Wildes kompletta verk för en del av pengarna!

Across the universe

Tycker att ni alla ska ta och kolla igenom dom här videorna.

Är verkligen ingen naturvetenskapligt lagd person när det kommer till studier och så, men när man ser på dessa videor så kan man inte låta bli att bli påmind om hur mäktigt och magiskt universum är, och vilka fantastiska människor det egentligen finns som utforskar det.

Yeah, mäktigt och magiskt är orden som beskriver det bäst.

Musiken i sig är också bra, haha. Föreslår att ni laddar ner alla låtar från killens hemsida om ni har något intresse för electronica. http://www.colorpulsemusic.com/


Carl Sagan - 'A Glorious Dawn' ft Stephen Hawking (Cosmos Remixed)


Symphony of Science - 'We Are All Connected' (ft. Sagan, Feynman, deGrasse Tyson & Bill Nye)


Symphony of Science - 'Our Place in the Cosmos' (ft. Sagan, Dawkins, Kaku, Jastrow)



VETENSKAP ROCKS

Intro

Ja, hej, nu skaffade jag en blogg.

En blogg utan något direkt syfte annat än ett utrymme där jag kan posta vad som faller mig in. Ni kan förvänta er längre texter om jag skulle orka med något sånt, vad jag har gjort för skit under dagen-inlägg, korta en menings-inlägg (twitter finns väl för sånt men orka twitter OCH blogg), typiskt ångestbloggande, någon cool bild och annat jag finner intressant.

Är ni inte otroligt osmidiga också så börjar ni ju självklart prenumerera på RSS-flödet för bloggen.

Välkommen, och låt oss se hur länge det här håller.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0