Vad sägs om vattenkrig?


För övrigt

så tycker jag att Toshiko Koshijima är ser riktigt nice ut på omslaget till capsules nya album, Player. Har dock inte hunnit lyssna så mycket på själva musiken än, så om det har jag inte så mycket att säga, men håll till godo med en snygg brud:


Hittat under sängen

Sådär, av ren slump, så hittade jag ett gäng gamla XIT-tidningar från 2005 under min säng idag (jag rör mig visst inte i dom trakterna så ofta).

Helt bisarr läsning alltså. Så saker förändras. Exempelvis finns ett reportage om när den första Stallhagen-ölen blir till. Finns även en kort intervju med Jakob Sundströms dåvarande band, Inqbation, vilket är kul, för dom intervjuade ju till och med jag när jag praoade på Ålandstidningen, och det var FÖR JÄTTELÄNGESEN. Dixie nämns fortfarande här och där.

Ja, det finns till och med reklam för vilka filmer som gick på Bio Savoy... Tänka sig, en bio. I en av tidningarna fanns faktiskt den felaktiga Star Wars: Revenge of the Sith-postern som jag minns att jag messade Ålandstidningen om för att påvisa hur pinsamt det var att de använde en poster gjord av ett fan med den inkorrekta titeln Rise of the Empire som reklam, hahaha.

Ironiskt nog, i biosammanhang, så hade jag faktiskt tänkt hänga lite på filmfestivalen Vera nu i veckan, men det blev inte av, för folk är laaaaaaaaame. Nej men, ingen nappade på att komma med, och jag var inte så taggad på att gå själv. Intresset var väl helt enkelt inte så högt. Sux.

RSS 2.0